Καριέρα

Θέσεις Εργασίας

Η εταιρία μας αναζητά συνεργάτες και σας προσκαλεί με χαρά στην ομάδα της.
Θέσεις εργασίας :

Λόγοι για γίνετε μέλος της ομάδας μας.

Μάθηση – Κατάρτιση

Όλα τα νεοεισερχόμενα μέλη μας, παρακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης ανάλογα με την ειδικότητα. Παρέχονται πρακτικές εκπαίδευσης, οργάνωσης και επίτευξης στόχων μέσω δικτυακών σεμιναρίων, δια ζώσης ενημερώσεων καθώς και σειρά επιμορφωτικών βίντεο προσαρμοσμένα στους στόχους και τις ανάγκες της εταιρίας.

Ευκαιρίες Ανάπτυξης

Ανακαλύπτουμε τα ταλέντα σας, παρέχοντας κίνητρα και προκλήσεις για ευκαιρίες εξέλιξης και αύξησης των οικονομικών απολαβών σας. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσω μοντέρνων και διαδραστικών μεθόδων, αξιολογούμε την πορεία του κάθε συνεργάτη με σκοπό την ανάδειξη των ταλέντων του και την επαγγελματική του καταξίωση. 

Προσαρμογή

Λόγου των δυσμενών συνθηκών της πανδημίας Covid-19, που γνωρίσαμε τα τελευταία έτη, καθώς και λοιπών ιών που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως ο H1N1, η εταιρία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα υγείας, καθώς και σε τέτοιες συνθήκες υφίστανται οι τεχνολογικές υποδομές για απομακρυσμένη εργασία.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Τα νέα μας γραφεία υποστηρίζονται από σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και υποδομές. Είναι σχεδιασμένα μοντέρνα και λειτουργικά, ώστε να παρέχουν ένα ευχάριστο διαδραστικό εργασιακό περιβάλλον με αμεσότητα στην επαφή και τη συνεργασία. Βρίσκονται σε αραιοκατοικημένη περιοχή, στα προάστια της πόλης, με φόντο το πράσινο των δέντρων και ένα πανέμορφο αστικό πάρκο για τα εξωτερικά μας meetings.

Με βάση τoν Άνθρωπο

Ό,τι κάναμε και ό,τι θα κάνουμε το οφείλουμε και θα το οφείλουμε στην ανθρώπινη βοήθεια, συμβολή. Όλοι  μας, προσπαθούμε να λειτουργήσουμε με κοινό όραμα, που βασίζεται στη βιωσιμότητα της εταιρίας, χτίζοντας το μέλλον του κάθε συνεργάτη μας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;