Η Εταιρία

0 +
Χρόνια Εμπειρίας
0
Γραφεία Υποστήριξης
0 +
Φωτοβολταϊκά Έργα

Με περισσότερα από...

13 χρόνια συνεπούς και επιτυχημένης παρουσίας στον κατασκευαστικό τομέα, η ARC αποτελεί σήμερα μία αναγνωρισμένη κατασκευαστική εταιρία με εξειδίκευση στα έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με έδρα την πόλη της Λάρισας και δύο γραφεία υποστήριξης σε Αθήνα και Λεμεσό, η εταιρία έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με αιχμή του δόρατος τη δημιουργία και ανάπτυξη φωτοβολταϊκών έργων. Έως τώρα, η ARC έχει ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία περισσότερα από 320 Φωτοβολταϊκά έργα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ιταλία, ενώ μόνο για το επόμενο έτος, ο προγραμματισμός της περιλαμβάνει την αποπεράτωση έργων με εγκατεστημένη ισχύ που ξεπερνά τα 40 MWp.

Η ισχυρή παρουσία...της ARC στο χώρο των Φωτοβολταϊκών

Η ARC στο χώρο των Φωτοβολταϊκών, ιδιαιτέρως κατά την τελευταία τριετία, καταδεικνύεται μέσα από τις στρατηγικές συνεργασίες που έχει συνάψει με χώρες όπως η Γερμανία και το Ισραήλ, διεθνώς αναγνωρισμένες για το επίπεδο της τεχνογνωσίας τους στον τομέα της τεχνολογίας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Στόχος της εταιρίας, είναι η διεύρυνση του δικτύου των συνεργατών της και σε άλλες χώρες, διασφαλίζοντας οικονομικές συμφωνίες και επενδύσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Εναρμονίζοντας...

Την υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία της με την έμφυτη ανάγκη των ανθρώπων της ARC για συνεχή εξέλιξη, η εταιρία όχι μόνο ακολουθεί συνεχώς τις παγκόσμιες εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας αλλά προχωράει σε δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν πολυεπίπεδα το έργο και τις υπηρεσίες της. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η νέα πιλοτική υπηρεσία κοινής ωφέλειας της ARC, με τίτλο «ARCade» (Στοά). Το πιλοτικό πρόγραμμα «ARCade», μέσω επενδυτικής δραστηριότητας, ιδίας εκμετάλλευσης παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με το σχήμα της ιδιοκατανάλωσης, θα εντάξει σε μία “Ενεργειακή Στοά”, τουλάχιστον 10 μη προνομιούχες οικογένειες με κατώτερα εισοδήματα στην κωμόπολη των Φαρσάλων, προσφέροντάς τους έως και το 100% της ενέργειας που καταναλώνουν!

Η φιλοσοφία μας

Εξατομίκευση και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πελάτη.

45 εταιρικοί συνεργάτες και υπάλληλοι, μοιραζόμαστε από κοινού τις ίδιες αρχές και την ίδια φιλοσοφία στην επαγγελματική μας καθημερινότητα. Μία φιλοσοφία που θέλει τον κάθε έναν από εμάς και ανεξάρτητα από τη θέση εργασίας του, να είναι συνεπής με τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις του, τιμώντας στον υπέρτατο βαθμό, την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Με γνώμονα την προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, η ARC ανταποκρίνεται με τον πλέον εξατομικευμένο τρόπο στις ανάγκες των πελατών της, μετουσιώνοντας τα στοιχεία της καινοτομίας, της επιστημονικής αρτιότητας, της μεθοδικότητας και της αξιοπιστίας, σε ουσιαστικά εργαλεία συνεργασίας. Μέσα από ένα αδιαταλάντευτο πλαίσιο υποστήριξης και ανθρωποκεντρικής προσέγγισης, εξυπηρετούμε σφαιρικά, με συνέπεια και ακεραιότητα, τις ανάγκες των πελατών μας, υπηρετώντας την έννοια της ποιότητας σε όλα τα επίπεδα. Στην ARC θέλουμε να είμαστε δίπλα σας και το εννοούμε, παραδίδοντας πάντα αυτό που σας υποσχεθήκαμε!

Το όραμα μας​

Το όραμα μας είναι να καταφέρουμε να είμαστε στο επίκεντρο του πελάτη ως ένας εξαιρετικός συνεργάτης, που προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με γνώμονα τον ίδιο τον πελάτη, σε πλήρη εναρμόνιση με την τεχνολογία και το φυσικό περιβάλλον.

Οι αξίες μας​

Θεμελιώδης αναφορά της ARC, είναι οι αξίες. Η μεθοδικότητα, η διαφάνεια, η επιστημονική αρτιότητα και η ανάληψη ευθυνών, είναι η συνεχής αλληλεξάρτηση της εταιρίας και των πελατών μας. Χρήσιμα εφοδεία, για την επιτυχή υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου της Εταιρία μας.